Sara iz ŽNV-a objavila fotke prije i poslije showa, razlika je nevjerojatna

Foto: Instagram

IAKO NIJE ušla u finale showa Život na vagi, Sara Sitarić može se smatrati dvostrukom pobjednicom jer osim što je u emisiji skinula 34 kilograma, pronašla je i pravu ljubav.

Da je za nju ovo iskustvo bilo neprocjenjivo svjedoči i posljednja objava transformacije na Instagramu koju je popratila emotivnom porukom.

>>>Danijela iz ŽNV-a objavila fotke u badiću snimljene prije i poslije mršavljenja<<<

"Prva slika je par tjedana prije ulaska u Život na vagu, a druga je nakon par mjeseci odricanja, truda, boravka van zone ugode, boravka bez svoje obitelji, prijatelja, 'svojih' ljudi, nakon par mjeseci od odluke da je vrijeme početi živjeti bez straha i nakon odluke da povjerujem sebi i dođem do onoga što sam znala da u sebi oduvijek nosim. Još je puno prepreka i posla preda mnom da dođem do finalnog cilja koji sam si postavila, ali uživati na putu prema osobnom uspjehu, za mene je veća nagrada nego sami uspjeh, a ključ svega leži u zahvalnosti", napisala je Sara. 

Sara je u Životu na vagi bila najmlađa kandidatkinja sa 137,7 kilograma, a prije same emisije otkrila je kakva je sve iskustva morala podnijeti zbog prekomjerne kilaže.

Predanim radom tijekom šest mjeseci, osim Sare, i ostali kandidati postigli su nevjerojatnu transformaciju.

Pročitajte više