Sara Renar snažnom pjesmom šalje važnu poruku svim ženama za Dan žena

Screenshot: YouTube

DAN ŽENA je prigoda za snažne poruke koje treba odaslati svijetom, kako riječima tako i glazbom. Jedna od najglasnijih poruka danas je ona Sare Renar, popularne kantautorice, koja pjesmom Šuti i pjevaj najavljuje novi album. 

"Napisala sam ovu pjesmu iz vlastite perspektive, ali ona funkcionira kao narativ žene bilo koje dobi u bilo kojoj profesiji. Uz to mi je posebno drago da su mi se pridružile sjajne kolegice sa scene. Višeglasje snažnih ženskih vokala podcrtava poruku pjesme i daje joj dodatnu dimenziju i snagu", rekla je Sara te naglasila da ova elektro pop pjesma problematizira položaj i javnu percepciju suvremene žene kroz rječnik tipičnih medijskih fraza. Kada glasno poručuje "šuti i pjevaj", u tome nije sama - uz Saru možete čuti i Akleu Neon, Barbaru Munjas, Luce, Lovely Quinces, Mary May, Pi, Maju Posavec, Idu Prester i Željku Veverec.

Spot s elementima bizarnog, ali i dozom humora, zamišljen je tako da privuče i zadrži pozornost gledatelja i slušatelja. 

Uz to, Sara će danas glasno poručiti "šuti i pjevaj" i s pozornice na tradicionalnom Maršu koji se organizira u Zagrebu.

Pročitajte više