Sarah Ferguson otkrila detalje druženja s Dianom: Uhićene smo na djevojačkoj

Foto: Profimedia/UPPA/Photoshot Photo

Vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson, poznatija kao Fergie, nedavno je gostovala u The Kelly Clarkson Showu te je u razgovoru s voditeljicom ispričala nepoznatu anegdotu s princezom Dianom.

Kako je objasnila, sve se dogodilo na djevojačkoj zabavi uoči njenog vjenčanja s princom Andrewom 1986. godine, a tom su prilikom Fergie i Diana bile zajedno uhićene.

"Prerušile smo se"

"Bilo je izvanredno, jer smo otišle u noćni klub. Naravno, idete u noćni klub s princezom od Walesa", prisjetila se 63-godišnja vojvotkinja i rekla da su se ona i Diana prerušile u policijsku odoru.

"Sjele smo, a konobar nam je prišao i rekao: ‘Oprostite, ovo je klub za članove. Mi ovdje ne služimo policajke."

Nakon što su napustile klub, zaboravile su da su još u kostimu te ih je uočila prava policija i uhitila jer su se lažno predstavljale kao policajke.

"Bilo je jako smiješno. Uhitila nas je policija za nadzor parkova i smjestila u stražnji dio svog kombija. Diana je kamen svog prepoznatljivog, zaručničkog prstena gurnula na unutarnju stranu prstenjaka, tako da se prema van vidio samo tanki ring. Napravila sam isto. A onda je Diana na sjedištu kombija zamijetila čips s okusom dimljene slanine i počela ga jesti. Policajac s prednjeg sjedala ljutito je povikao: 'To nije dozvoljeno.' Na kraju su shvatili tko smo."

Demantirala glasine o svađi

"Diana i ja puno smo se smijale. Često smo upadale u nevolje", rekla je Fergie.

U intervjuu za People iz 2021. Ferguson je demantirala glasine o svađi između nje i Diane, koju je od milja zvala Duch.

"Obećale smo jedna drugoj da ćemo uvijek biti zajedno. Između nas nikada nije bilo zle krvi, ali svi su htjeli vidjeti svađu jer smo bile tako jake zajedno. Ljudi žele slomiti nešto tako jako", zaključila je.

Pročitajte više