Sarah Jessica Parker na promociji parfema pokazala i nove bicepse

U ŽENSTVENOJ crnoj haljini na promociji svog novog parfema Sarah Jessica Parker pokazala je i novoizgrađene bicepse i tricepse. Očito se posljednjih dana nije odmarala nego je vrijeme provodila bildajući u teretani.

Kao bivša plesačica Sarah Jessica Parker uvijek je bila u formi, međutim u zadnje vrijeme njenih mišića posramili bi se i sportaši.

Richard Comley, profesionalni trener poznatih osoba, prokomentirao je njene mišiće: "Sarah je očito prošla kroz  visoko naporan trening kako bi uspjela ovako definirati svoje ruke i oblikovati muskulaturu mišića. Gotovo da je neobično vidjeti ženu ovako dobro razvijenih bicepsa jer žene imaju manju razinu testosterona, te je ženama mnogo teže to postići nego muškarcima. Za ovakav izgled morala je trenirati mjesecima"

Sa svoje 42 godine čini se da je Sarah Jessica Parker pronašla uzor u šest godina starijoj Madonni, velikoj zaljubljenici u tjelovježbu. Madonna priznaje kako na izgledu radi jednako koliko i na svojoj pjevačkoj karijeri, te da dnevno u teretani provodi najmanje tri sata. 

N.D

FOTO: Daily Mail 

Pročitajte više