Šarmantnog zavodnika Gorana Bregovića progoni bivša ljubavnica

ŠARMANTNI glazbenik Goran Bregović žari i pali i u 59. godini. Naime, kako javljaju srpski mediji, jedna od Bregovićevih bivših ljubavnica, voditeljica Maja Sokolović, pratila ga je čak do Norveške gdje je on posljednjih dana održao koncert. Zaljubljena djevojka došla je u hotel gdje je odsjeo Bregović te je napravila pravu scenu na recepciji.

Veza oženjenog Bregovića i Maja Sokolović nikada nije potvrđena

Iako je odsjela u drugoj sobi, inzistirala je da je posluga posluži u sobi Gorana Bregovića što je upravitelj hotela odbio. U cijelom cirkusu navodno je sudjelovao i Brega osobno, koji se ispričavao zbog neugodnosti koju je priuštila srpska voditeljica. Veza oženjenog Bregovića i Maje Sokolović nikada nije potvrđena, ali je mlađahna voditeljica nekoliko puta uhvaćena kako ulazi u njegovu vilu na Dedinju.

Voditeljica je kod Bregovića posljednji put viđena prije nepuna dva mjeseca

Njihova afera navodno je završila nakon što je Bregović upoznao manekenku Konstancu Golubović s kojom je viđen prije nekoliko mjeseci u zračnoj luci u romantičnom Parizu u kojem već godinama živi sa suprugom Dženanom i troje djece. Kako prenosi Alo!, ljutita Maja koju je Brega ostavio zbog manekenke, ne može se pomiriti s prekidom što je dokazala i svojim pojavljivanjem u Norveškoj.

Ipak, da cijela priča o njezinom proganjanju ne drži vodu te da između Bregovića i plavokose voditeljice još uvijek postoji nešto dokazuju fotografije koje su slikane u rujnu ove godine. Maja je tada posjetila Bregovića u njegovoj kući u elitnom naselju Senjak, a kada su je novinari upitali što je radila tamo, samo je kratko odgovorila da je zbunjena te da ne zna što da im odgovori.

Goran Bregović oduvijek je bio poznat kao veliki zavodnik. Iako je sa suprugom u braku već punih 30 godina, nerijetko je viđen s drugim ženama što i ne čudi s obzirom da je vrlo obdaren. Podsjetimo, nakon što je pao sa stabla i ozlijedio kralježnicu, Bregu su pod anestezijom "špijunirale" medicinske sestre koje su asistirale pri operaciji. Nekoliko dana kasnije, svi balkanski mediji bili su preplavljeni pričom o velikom spolnom organu popularnog Bregovića.

Pročitajte više