Saša i Tihana Zalepugin zajedno su ostali do kraja, njihova ljubav rušila je prepreke

Foto: jurica Galoic/ Nino Strmotic/Pixsell

SAŠA Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin bili su zajedno do kraja.

Jedan od najpoznatijih i najstabilnijih parova hrvatske javne scene u braku je bio punih trideset godina, a svoju ljubav okrunili su brakom 14 godina nakon što su se upoznali. Iako je Saša Zalepugin od Tihane bio stariji dvadeset godina, to im nikada nije predstavljalo prepreku.

Ljubav je od početka bila stabilna i čvrsta.

Saša je Tihanu zaprosio na Ibizi

O svom dugom braku progovorili su za medije na 25. godišnjicu braka. Par se upoznao sredinom sedamdesetih na Hvaru i trebalo im je gotovo 14 godina da se spoje i da se probudi ljubav. Vezu su počeli krajem osamdesetih, a onda je uslijedio veliki korak.

Saša je Tihanu zaprosio 1992. godine na Ibizi.

"Priprema je trajala mjesec dana zato što me Saša zaprosio na Ibizi 18.7. Slavili smo njegov rođendan i onda je on rekao: 'Hoćemo tvoj rođendan proslaviti tako da se vjenčamo?' Moj je rođendan 28.8. I dok se nije predomislio, ja sam rekla - da", prisjetila se Tihana Harapin Zalepugin na 25. godišnjicu njihovog braka za In Magazin

On je izbjegavao drugi brak, ali je ljubav s Tihanom bila prava

"Ja sam, moram priznati, izbjegavao drugi brak, ali kad smo došli tamo i kad sam došao u situaciju da sam na tako jednom romantičnom mjestu, onda sam joj rekao: mi ćemo se vjenčati kad se vratimo u Zagreb", ispričao je tom prilikom Saša.

Bojali su se tada, kažu, da će padati kiša na dan svadbe, no bio je to predivan, sunčan dan.

"Ja sam uvijek izlazio, bio sam više vani nego u kući, ali od trenutka kad sam stupio u brak s Tihanom, ja sam isključivo bio doma i nikad bez Tihane nisam išao nigdje", otkrio je Zalepugin. 

Par je trideset godina braka obilježio u rujnu ove godine.

Podsjetimo, Saša Zalepugin preminuo je noćas u bolnici od posljedica moždanog udara koji je doživio 16. listopada u svom zagrebačkom domu.

Pročitajte više