Saša Joka treći član žirija Hrvatskog Top modela

ULOGU trećeg člana žirija u novom izdanju emisije Hrvatski Top model by Vanja Rupena preuzet će poznati hrvatski stilist i modni znalac Saša Joka. Zahvaljujući svojem znanju i iskustvu, Saša će moći mladim natjecateljicama davati savjete i modno ih osvijestiti. "Vrlo sam sretan što sam dio ovako velikog projekta i što ću koristiti svoje iskustvo kako bih pomogao djevojkama na njihovu putu prema modnom uspjehu. Veselim se što ću sudjelovati u potrazi za novim top modelom", izjavio je Saša Joka.

Modom se počeo baviti prije 12 godina radeći u timu časopisa Cosmopolitan. S njima je odradio prvih 10 brojeva te počeo raditi kao samostalni stilist. Tad je započeo suradnju s prvom domaćom modnom kućom Prêt A Portera Image Haddadom, a uz to je radio i kao televizijski stilist te oblačio brojne naše pjevače. Jedan je od zaslužnih za ponovno lansiranje poznatih startasica, a od 2002. godine radi kao modni urednik časopisa Elle.

Nova sezona Top modela kreće na jesen, a uz Sašu će u žiriju biti i Tihana Harapin Zalepugin te voditeljica Vanja Rupena.

Pročitajte više