Saška dvaput snimala seks sa svećenikom i uzela mu 950 tisuća kuna

Foto: Facebook

U NASTAVKU operativne akcije Steroid dobojska policija podnijela je lokalnom Tužilaštvu dopunu izvještaja protiv Saške Kovačević iz Modriče, zbog sumnje da je u svibnju i srpnju 2015. godine s Milom Joksimovićem iz Modriče počinila kazneno djelo neovlaštenog fotografiranja. Joksimovića se pak tereti za krađu dvaju ručnih satova i bocu alkoholnog pića. Saškin dečko Aleksandar Vasiljević iz Doboja tereti se za lažno predstavljanje, piše Oslobođenje.ba.

Njih su troje uhićeni u kolovozu 2017. godine u sklopu akcije Steroid, pod sumnjom da su ucjenjivali fratra I. K.-a, koji je detaljno opisao kako mu je Kovačevićeva izjavljivala ljubav sve dok on nije poklekao i prekršio celibat. Upoznao ju je kao maloljetnicu, a s vremenom su se sprijateljili. Najprije je od njega posudila 7000 maraka, a već tad mu je predlagala da se upuste u ljubavnu vezu što je on odbio. Kad je imala 20, rekla mu je da ga voli i da želi seksualni odnos s njima.

>>>VIDEO Fatalna Saška koja je ucjenjivala svećenika nekad nije izgledala ovako fatalno<<<

Tvrdi da se opirao, no ipak se s njom sastao u župnom domu u kojem je stanovao. Popili su nekoliko pića, a onda otišli u spavaću sobu. Lisicama ga je vezala za stolac i stavila mu fantomku na glavu, pod izgovorom da ju je sram da je vidi golu. Svećeniku se učinilo da je s njima još netko u sobi.

Bio je u pravu jer se zapravo seksao s drugom ženom, a Saška je sve to snimala i ucjenjivala ga snimkom. Svećenik je odbio dati novac jer je znao da mu se ne vidi lice na snimci.

Međutim, nedugo nakon toga ponovno su se sreli i Saška ga je upoznala s djevojkom s kojom je zapravo spavao. Razmijenili su brojeve i ta djevojka je došla u njegov župni stan. Pili su misno vino, a svećenik je otkrio da se nakon jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je iskoristila situaciju, popela se na njega i ponovno su se seksali, da bi oni zatim ponovno ucjenjivali svećenika novom snimkom.

Saška je navodno na njegovu adresu naručivala garderobu i telefone i govorila mu da to mora platiti ili će imati problema. Kada svećenik sve to više nije mogao podnijeti, obratio se policiji.

Od svećenika je Saška izvukla ukupno 950 tisuća kuna.  

Pročitajte više