Otkriveni detalji veze: Jedna od najljepših žena svijeta od lipnja ljubi svog trenera

Foto: Profimedia

MANEKENKA Gisele Bündchen i trener jiu-jitsua Joaquim Valente u vezi su od lipnja, javlja magazin People. 

"U vezi su od lipnja. Idu sporo. Ispočetka su bili dobri prijatelji. Ona je vrlo privatna po tom pitanju i htjela je sve držati u tajnosti dok se ne upoznaju", rekao je izvor za spomenuti magazin. Par se još nije oglasio o navodima.

Tješio je nakon razvoda

Drugi izvor potvrdio je da su se osjećaji Bündchen i njezinog trenera razvili dok su bili samo prijatelji. "Bio joj je velika utjeha dok je prolazila kroz razvod. Njihovo je prijateljstvo postalo romantično nakon razvoda", kaže drugi izvor. 

"Joaquim je sjajan tip. On je prizeman, ljubazan i inspirativan. Gisele se nakon razvoda dvoumila oko veze", dodaje. Gisele navodno voli što je Joaquim Brazilac kao i ona. 

Gisele se razvela krajem 2022. 

"Dolaze iz sličnih sredina. Oboje su iz Brazila otišli vrlo mladi i stvorili su nevjerojatne živote u SAD-u. Oboje vole Miami, uživaju u putovanjima i zdravom životu. Gisele je jako sretna i uživa u životu. Joaquim je savršen za nju", dodaje izvor.

Prvi put su viđeni zajedno u Kostarici u studenom 2022. godine. Bündchen i bivša NFL zvijezda Tom Brady podnijeli su zahtjev za razvod 28. listopada 2022. nakon 13 godina braka. Bivši par ima dvoje djece - sina Benjamina Reina (14) i kćer Vivian Lake (11). Brady (46) također ima sina Jacka (16) iz prethodne veze.

Pročitajte više