Mama Nada za Index otkriva što je u nedjeljnom Big Brotheru šapnula Nemešu na uho

TIJEKOM nedjeljne live Big Brother emisije, odnosno "Balkansonga", Nemeš je u publici vidio svoju majku Nadu Nemešević te joj potrčao u zagrljaj nakon izvedbe, prilikom čega mu je ona nešto šapnula. Poznato je da mama Nada ne podržava Nemešovu vezu s Marijanom pa su po njegovom kasnijem ponašanju i izjavama mnogi zaključili da je šaputanje bilo na tu temu.

"Nije lako kad si sam protiv svih", govorio je Nemeš u ispovjedaonici Big Brotheru te pričao o svom odnosu s Marijanom i tome kako ih vani doživljavaju kao "Nemeša i Marijanu", a ne pojedince. "Imam borbu pred sobom. Ne u sebi, nego pred sobom. Oni nisu ovdje, makar gledali svaku emisiju. Razjasnit ću sve, čut će što imam reći, čut ću što imaju reći, vrlo brzo. Vidio sam im brigu i svašta nešto, milijun stvari na licima", kazao je Nemeš o svojoj obitelji i prijateljima koje je tijekom nastupa vidio u publici.

Zbunjenog i potištenog Nemeša u ispovjedaonici je čak i sam Big Brother pitao što je mama rekla svom sinu, na što je Nemeš prvo zašutio, a potom kazao: "Da me voli".

"Poljubili smo se i rekli jedno drugom da se volimo"

Što su zapravo šaputali da je Nemeš nakon toga ostao potišten, upitali smo i Nemeševu mamu, ali i ona tvrdi da je "Volim te" bilo jedino što su izgovorili. "Nismo primijetili da je potišten. Poljubili smo se i rekli jedno drugom da se volimo. Mogli ste to s usana pročitati. Za sekundu koju smo imali, to je bilo najvažnije što smo si htjeli reći. Mislite li da postoji išta bitnije?", izjavila je Nada Nemešević za Index.

Pročitajte više