Saznala istinu o dečkovoj tetovaži na prsima pa sad razmišlja da prekine s njim

Ilustracija: Instagram

JEDNA žena potražila je savjet nakon što je otkrila tajnu o tetovaži svog dečka.

28-godišnja korisnica Reddita na toj se društvenoj mreži obratila za pomoć nakon što je otkrila da je tetovaža ženskog lica na prsima njezinog dečka posveta njegovoj bivšoj djevojci.

"Branden ima tetovažu žene na prsima. Ne samo da nije riječ o maloj tetovaži već je jako realistična i jedina koju ima", napisala je. "Kad sam je prvi put vidjela, nisam odmah shvatila u što gledam. Mislila sam da je riječ o fikcionalnom liku ili nečem sličnom pa nisam vidjela problem jer i sama imam puno tetovaža", objasnila je te otkrila da je s njim u vezi oko pet mjeseci.

No na tu je fotografiju dečka naišla na Facebooku, a vrlo brzo shvatila je da nije riječ o fikcionalnom liku - bila je to njegova bivša djevojka. Kad ga je suočila s tim, nekoliko trenutaka nije znao što da kaže. Zatim se sabrao i sve joj objasnio. S tom djevojkom bio je u vezi prije nekoliko godina, izlazili su nekoliko mjeseci i ona je iznenada umrla, a on joj je odlučio posvetiti tetovažu.

My boyfriend [25m] has a giant tattoo of his ex and I [28f] don’t know how to proceed from r/relationships

"Ne znam što napraviti", zaključila je i zatražila savjet, no nakon nekoliko dana obrisala je tu objavu. "Jako ga volim i vidim budućnost s njim, no ne znam mogu li se nositi s tim da gledam u facu (ogromnu) njegove bivše svaki put kad skine majicu."

"Mogu li prijeći preko toga?" pitala je sebe i druge, a vrlo brzo razvila se rasprava.

Neki su joj poručili da bude blaga prema njemu. "Nije loš tip, samo je napravio lošu odluku dok je tugovao", jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.

"Nemoj ga kazniti zbog toga. Zvuči kao da je sve ostalo oko njega sjajno", još je jedan od komentara.

No bilo je i mnogih koji smatraju da bi ga trebala ostaviti. "Pet mjeseci je jako puno za ne razgovarati o tome", "zbog ovog bih preispitao nečiju inteligenciju, ali i mentalno zdravlje", pisali su drugi. 

Neki su, pak, napomenuli da bi sama trebala otkriti može li se nositi s tim te da joj nitko ne bi trebao zamjeriti ako je odgovor ne. Što vi mislite, biste li mogli prijeći preko toga?

Pročitajte više