Scarlett Johansson u bijeloj haljini zabljesnula na premijeri filma "Iron Man 2"

LIJEPA glumica Scarlett Johansson oduševila je svojom pojavom na svjetskoj premijeri filma "Iron Man 2", održanoj u Hollywoodu. Za premijeru je 25-godišnja Scarlett odabrala bijelu asimetričnu haljinu koja je savršeno pristajala uz njeno tijelo, a srebrne cipele iskombinirala je s odgovarajućom torbicom. Supruga Ryana Reynoldsa ovog je puta ostavila kod kuće.

"Bilo je pomalo bolno, ali isplatilo se", rekla je Scarlett Johansson novinarima komentirajući snimanje filma "Iron Man 2". Naime, za potrebe snimanja filma, lijepa je glumica morala puno trenirati, kako bi nabila snagu i kondiciju, a morala je i strogo paziti na težinu. U filmu je utjelovila Natashu Romanoff ili Crnu udovicu, a oduševio ju je njen kostim: "Jedan od najvećih motivatora mi je bio pripijeni kostim od likre. Pomislila sam: `Želim li ući u njega, moram sad početi`".

Na premijeru nastavka "Iron Mana" pohitala su brojna poznata lica, među kojima i Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Adrien Brody, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Sylvester Stallone i Olivia Munn.

Pročitajte više