Sea Star otvoren uz 19 tisuća posjetitelja. Večeras nastupa Baby Lasagna

Foto: Press

Šesto izdanje festivala Sea Star otvoreno je sinoć uz nastupe brojnih svjetskih i regionalnih imena. Oko 19.000 posjetitelja sinoć je plesalo od sumraka do zore na pozornicama umaške lagune Stella Maris i službeno pokrenulo novo festivalski ljeto. Program drugog dana festivala predvode Baby Lasagna, Ofenbach, John Newman, Senidah i Devito.

Na Tesla Main Stageu nastupili su obožavani indie rokeri Joker Out i Keni nije mrtav, dok su publiku uz impresivnu produkciju, konfete i šljokice u noć odvele najveće regionalne zvijezde Buč Kesidi. Noć se nastavila uz ritmove INIKO i teške beatove Sea Starovog trap ganga predvođenog Gršom, Kuku$ima i z++-om koji su atmosferu Nautilus arene doveli do usijanja.

Uz techno i house heroje svjetskog kalibra Hot Since 82, ARTBAT, Deborah De Lucu i Lannu, publika je ostavila srce i razum ispred glavnog stagea te plešući dočekala novo jutro. Upravo je Hot Since imao malu dramu u dolasku jer su mu letovi nekoliko puta bili otkazivani i potvrđivani, ali je na kraju uspio stići na vrijeme, snimiti se, pogledati nastup INIKO i isporučiti set koji je krcati prostor ispred glave pozornice ostavio bez daha!

Na prvi je centralni dan festivala stigao i headliner drugog dana festivala - John Newman, koji je u Umag sletio dan ranije kako bi čitavu večer mogao uživati u sjajnim nastupima zajedno s publikom.

Baby Lasagna 

Glavna će pozornica Sea Stara u ponoć grmjeti uz Rim Tim Tagi Dim i Baby Lasagnu koji će u svom rodnom Umagu na magičnom Sea Staru održati prvi službeni nastup nakon eurovizijskog trijumfa. Rame uz rame s našom novom senzacijom nastupit će velikani svjetske scene John Newman (u Hybrid DJ setu), zlatni francuski duo Ofenbach te atraktivni mladi DJ Ian Asher. Sunce će dozvati i renomirani slovensko-hrvatski dvojac Vanillaz.

Od otvaranja vrata u 19 na Tesla Main Stageu posjetiteljima će vruću dobrodošlicu osigurati Thicc Boi. Na glavnu pozornicu danas stižu i nova viralna zvijezda Vimoksha, talijanska superzvijezda Angelina Mango, vodeći balkanski treperi Devito i Senidah, dok će Nautilus Arenu tresti Victoria iz Maneskina, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina i Lucius Light.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.