Šef ju je počeo pipati na poslu, spas je stigao iz neočekivanog izvora

Screenshot: Youtube/Instagram

ŽENA koja se anonimno javila magazinu Bored Panda opisala je nevjerojatnu reakciju šefova psa kad ju je on na poslu počeo seksualno uznemiravati.

Objasnila je da je posao dobila kad je došla pomoći svom ocu koji povremeno radi za njenog šefa te dodala da se u očevoj prisutnosti uvijek ponašao pristojno. Zaposlio ju je kao osobnu asistenticu te je objasnila da to znači da često s njim radi kod njega kod kuće.

Svog šefa je za Bored Pandu opisala kao "moćnog muškarca koji uvijek dobije što želi i brutalno je iskren". Dio njenog posla bio je da se brine za njegova psa.

"Moj šef je čovjek koji sve redom grli, muškarce, žene i djecu, pa u početku nisam mislila da se događa nešto čudno dok mu se ruka nije počela spuštati. Nekoliko puta me nije htio pustiti iz zagrljaja iako sam se pokušavala odmaknuti. Na moje protestiranje rekao je: 'Ne brini se, znam da uživaš'", tvrdi ona. 



Tog je dana sjedila na kauču, a uz noge joj je bio pas, koji inače pripada pasmini cane corso i ima 40 kila. Opisala je da joj je šef prišao i počeo je dirati praveći se da je samo želi poškakljati.

"Rekla sam mu da prestane, a onda pozvala psa kako bih mu skrenula pozornost da me prestane dirati. Na moje iznenađenje, pas je ustao i stao ispred mene da me zaštiti. Počeo je lajati i režati na njega. To je iznenadilo i mog šefa koji mi je rekao da bih ga trebala nagraditi, a zatim otišao i nije me više dirao. Budući da sam za njega radila tek tjedan dana, zaista ne znam zašto se pas tako ponio, no čitala sam da oni osjete kad je osoba uzrujana i često će joj priteći u pomoć", kaže ona.

Objasnila je da još uvijek radi za njega jer si ne može priuštiti da da otkaz, ali i da je u potrazi za novim poslom.

Pročitajte više