Šef mu je dao bonus i obećao da će mu to primijeniti život, ostao je šokiran iznosom

Screenshot: TikTok

TIKTOKER Sam Pelissero podijelio je neugodno iskustvo sa svog prošlog posla kad mu je bivši šef dao božićnicu, obećavši kako će mu sadržaj u omotnici "promijeniti život". Tiktoker je ispričao kako se tada mučio da izađe na kraj s računima te je ostao razočaran sadržajem omotnice.

Jedva spajao kraj s krajem

Objasnio je kako je polovicu svoje plaće morao davati za najam te mu je ostajalo vrlo malo novca za hranu, režije i troškove života. Iako je tražio povišicu i dodatne zadatke, šef nije imao razumijevanja te je tada počeo autom prevoziti putnike.

@sampelissero #stitch with @maryefrost I don’t think there was every a period of time where that much money was life changing 😭😭😭#fyp #boomer #storytime #poor ♬ original sound - Shmee

Nakon šest mjeseci rada, šef ga je pozvao u ured kako bi mu dao božićnicu, rekavši kako je primijetio njegov trud te da vidi njegov potencijal da postane zaposlenik na neodređeno.

Božićnica koja mijenja život

"Novac u ovoj omotnici promijenit će ti život", rekao mu je šef, a oduševljeni tiktoker počeo je zamišljati iznos koji se skriva u omotnici.

"Zamišljao sam da će unutra biti tisuće dolara, bit će 10.000 dolara ili 5000 dolara", ispričao je, a zatim otkrio o kojem je iznosu bila riječ.

"Unutra je bilo 250 dolara", rekao je, hvatajući se za glavu, a video je prikupio 3.8 milijuna pregleda i gotovo 10.000 komentara.

Burne reakcije

"Ja bih mu rekao da doda još malo nula na to", našalio se jedan tiktoker, a drugi ga je upitao: "Jesi li odšetao s tog posla?"

"Kako ovaj iznos može nekome promijeniti život? Jesmo li u 1945.?" pitala je treća tiktokerica, a četvrta objasnila: "Nije toliko riječ o iznosu, koliko o činjenici da ti je šef rekao da će ti to promijeniti život."

Pročitajte više