Šefica Zagrebačkog holdinga nosi štikle od 6600 kuna o kojima je sanjala Carrie Bradshaw?

 Foto: Press

PREDSJEDNICA Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban petak navečer provela je na otvorenju jednog kasina u zapadnom dijelu Zagreba, a ta vijest možda bi prošla nezamijećeno da na njenim nogama nismo uočili cipele koje izgledaju kao one za kojima su godinama umirale sve ljubiteljice mode.

Plave štikle s potpisom Manola Blahnika proslavila je scena u kojoj Faca stavlja cipelicu na stopalo Carrie Bradshaw. Nakon toga riječ "hangisi", kako se ovaj model cipela zove, postala je pojam koji su žene najčešće upisivale u tražilice online trgovina.

Ne znamo je li šefica Holdinga cipele koje nosi nabavila online ili u dobroj staroj prodavaonici cipela te u kojoj, no ono što znamo jest da je cijena originala na online trgovini Nordstrom 6600 kuna.

Svoj model Ana Stojić Deban kombinirala je s torbicom iste nijanse i crnom haljinom.

Upravljanje Holdingom preuzela je 2015. godine, a u posljednje dvije godine pozornost javnosti privukla je samo kad je potpuno zablokirala na pitanju zašto usluge Holdinga pojeftinjuju pred izbore.

Ana Stojić Deban kći je Brune Stojića, jednog od zapovjednika stožera obrane HVO-a koji je nepravomoćno osuđen na Haaškom sudu.

Na otvorenju kasina bila je i Lana Jurčević koja se zavodljivo obavijala oko Marka Tolje.

Pročitajte više