Seks, droga i misice: Što se to točno događalo na izboru za Miss Zagreba

KAO SKORO svaki do sada, tako i jučerašnji izbor za Miss nije prošao bez skandala. U centru priče su se ovaj put našli pobjednica i nova misica Zagreba, Leonarda Obradović, Igor Cvitanović, Hana Tabaković te bivša Miss Zagreba i aktualna hrvatska misica Josipa Kusić. Dok su neki primijetili bliski odnos bivšeg nogometaša i kontroverzne voditeljice Hane, drugi su na zub uzeli sadašnju i bivšu Miss Zagreba. Jednu se optužuje da je zbog tatinog imena izabrana kao najljepša dok je Josipa, kao članica žirija optužena za namještanje jer je poznanica Gorana Obradovića Pište, oca nove misice u čije klubove Ludnicu i Gallery, prema nekim navodima, redovito izlazi.

"Igor je moj dugogodišnji prijatelj, poznajem ga punih deset godina"

Naime, nakon što je na jednom portalu pisalo kako je Igor Cvitanović uputio poljubac kontroverznoj voditeljici Z1 televizije, Hani Tabaković, nakon čega ga je ona upozorila na novinare, Hana nam je demantirala tu informaciju te objasnila što se to zapravo dogodilo. "Igor je moj dugogodišnji prijatelj, poznajem ga punih deset godina tako da sam ga upozorila, s obzirom da ne želi davati izjave, da pored mene sjedi novinarka", rekla nam je Hana Tabaković koja dodaje kako nije bilo nikakvog poljupca.



"Nije istina da mi je poslao bilo kakav poljubac jer su između ostalog pored njega sjedili direktor televizije na kojoj ja radim, moj kolega Petar Vlahov i Slavko Goluža. Mislite li da to ne bi onda svi oni primijetili", upitala nas je Hana, poznata javnosti kao navodna ljubavnica bivšeg ministra policije Ivice Kirina i bivšeg NBA košarkaša Gordana Giričeka. Osim o Igoru Cvitanoviću, upitali smo Hanu što misli o novoj misici i  pričama da je 20-godišnja Leonarda dobila titulu jer je njezin otac, poznatiji kao Pišta, platio žiriju da glasaju za nju.

"Pobjednica mi je preslatka, super je odgovarala na pitanja i imala je najviše samopouzdanja na izboru. Znam joj tatu i znam da je on jedan ozbiljan, poslovan čovjek i mislim da na ovom jučer izboru nije bilo namještanja već je isključivo žiri sam izabrao najljepšu, Leonardu, koja je na kraju i pobijedila", priznaje Hana.

"Ja sam vam tamo došla kao da sam pala s Marsa, dobila sam papir i to je to"

"Mislim da je sve ispalo vrhunski i moram priznati da mi se čini kao da su ovogodišnji i izbor koji je bio prošle godine dva različita izbora za Miss", priznala nam je Josipa Kusić, prošlogodišnja Miss Zagreba i aktualna misica Hrvatske.

"Neću reći tko mi je bio favorit, ali mogu reći da mi se pobjednica sviđa. Što se tiče namještanja ne bih znala. Ja vam slabo znam te klubove po Zagrebu i njihove vlasnike tako da nemam pojma tko je otac misice. Ja sam vam tamo došla kao da sam pala s Marsa, dobila sam papir i to je to. Možda se žiri međusobno dogovarao, ali ja nisam tada bila prisutna", priznala nam je Josipa koja dodaje kako u klubu Ludnica, čiji je vlasnik Goran Obradović, nikada nije bila.

"Ludnica i slična mjesta nisu moj đir. U Galleryju sam bila jednom, kada su organizirali jednu zabavu dok recimo jučer na afterpartyju nisam bila tamo", otkrila nam je aktualna Miss Hrvatske za koju se po gradskim kuloarima priča da je ljubiteljica opojnih droga, a posebno bijelog praha.

"Ljudi su ljubomorni pa izmišljaju svašta. Ja znam kako sam odgojena i iz koje kuće dolazim. Mislim da se na mom ponašanju vidi da ja ne konzumiram opojna sredstva niti ništa drugo. Ja ne pripadam i nikada nisam pripadala tom miljeu", rekla nam je Josipa Kusić koja se obrušila i na neke ljubomorne kolegice iz svijeta mode.

"Jebiga, nalazim se u zvjerinjaku tako da svašta mogu očekivati od ljubomornih žena"

"S obzirom da se manekenstvom može baviti do neke određene dobi, neke manekenke vide da im vrijeme prolazi, pa se pojavim još i ja mlada koja imam posla više od njih i normalno je da im to smeta. Znam da sam jedna od cura koja najviše radi u Hrvatskoj i drago mi je da imam tu privilegiju, ali nisam osoba koja će se pojavljivati na svakom eventu osim ako mi je plaćen. Živimo u materijalnom svijetu, a nema džabe ni u stare babe tako da ni ja ne idem negdje gdje nemam koristi.

"Jebiga, nalazim se u zvjerinjaku tako da svašta mogu očekivati od ljubomornih žena", priznala je samopouzdana Josipa koja je za kraj zaključila kako se uopće neće zamarati "iskompleksiranim idiotima". Osim Leonarde Obradović koja je postala nova Miss Zagreba, titulu su ponijele i Marija Herjavić, prva pratilja, te druga pratilja Mirna Pezelj, aktualna Miss Sporta.

Ana Matan
Foto: Vjekoslav Skledar/Cropix

Pročitajte više