Šeks i Bozanić uživali u vrsnim hrvatskim vokalima u zagrebačkoj Ciboni

JUČER je, s početkom u 20 sati, održan 21. božićni koncert u Ciboni. Prihod s koncerta namijenjen je obnovi zagrebačke katedrale pa ne čudi što je kardinal Josip Bozanić bio jedna od glavnih zvijezda ovog humanitarnog koncerta.

Poznati izvođači

Tradicionalne božićne pjesme na humanitarnom koncertu izvodili su Gazde, klapa Nostalgija, kvartet Gubec, Kos Caballerosi, Šokci za pet, Maja Blagdan, Tomislav Brajša, Ivo Gamulin Gianni, Jacques Houdek, Tereza Kesovija, Antonija Šola te onaj kome je obnova katedrale zasigurno najbitnija, Marko Perković Thompson.

Ljubav prema pravim hrvatskim vrijednostima

Poznato je da je Thompson nedavno cijelu obitelj poveo u Vatikan, kako bi upoznali Papu, a još je poznatija njegova ljubav prema tradicionalnim hrvatskim vrijednostima. Kršćanstvo je sigurno jedna od njih. Koncert su svojim dolaskom uveličali i političari, a jedan od primjećenijih bio je Vladimir Šeks. Poznat kao ljubitelj dobre pjesme, vjerskih vrijednosti, ali i kapljice, poznati političar odlučio je spojiti to sve u jedno. Ne sumnjamo da je, zajedno sa ostatkom posjetitelja uživao, ali i potpomogao obnovi zagrebačke katedrale.

Pročitajte više