Seks ikona "Emanuelle" dolazi u Hrvatsku kako bi glumila turistkinju

DOK SU poznati glumci dolazili u Hrvatsku kako bi snimali vlastite filmove ili glumili u stranim filmovima po raznim lokacijama u Hrvatskoj, redatelj i scenarist Ognjen Sviličić će za potrebe snimanja filma "Raj na zemlji" dovesti nekoliko stranih glumaca koji će zaigrati u domaćem filmu. Jedna od njih je i glumica Sylvia Kristel.

Seks ikona koja je javnosti najviše poznata po erotskom filmu "Emanuelle" će zajedno s Christopherom Marinom, koji je u 70-tima utjelovio ulogu policajca u filmu "Žandari iz St. Tropeza", glumiti jedan od dva bračna para koji su posjetili Nacionalni park Paklenica. Turistički vodič će im biti hrvatski glumac Leon Lučev dok drugi bračni par glume Bristol Pomeroy i talijanska glumica Maya Sansa.

"Nadam se da će film biti gotov do Nove godine"


"Radni naslov filma vjerojatno će se mijenjati, jer ih ima dosta s tim naslovom. Uglavnom, radi se o turistima koji dolaze u Hrvatsku, bračnom paru u 30-im godinama. On je Amerikanac, a ona Talijanka i prolaze kroz bračnu krizu. Na nagovor starijeg para kojega upoznaju u planinarskom domu odlaze na izlet i počinju se svađati... I to bi bilo sve što ću zasad otkriti. Snimat ćemo na području Paklenice", otkrio je za Jutarnji list redatelj Ognjen Sviličić.

Sviličić je također rekao da je na ideju filma došao gledajući američke filmove na temu Balkana pa je odlučio napraviti obrnuto. "Nadam se da će film biti gotov do Nove godine, a samo za snimanje imamo 20-tak dana, jer su zbog recesije uvjeti skučeniji", dodaje Ognjen koji će osim Lučeva angažirati još nekoliko glumaca, većinom iz Splita s obzirom da se radnja vrti oko turističke sezone na Jadranu.

A.M.

Pročitajte više