Seks skandal ide dalje: Rastaje se jedan od najpoznatijih gay parova na svijetu?

Foto: JLP

IAKO su britanski mediji dobili sudsku zabranu objave imena slavnog para koji je sudjelovao u grupnjaku, dogodilo se očekivano: strani mediji na koje se zabrana ne odnosi naširoko raspravljaju o kojim zvijezdama je riječ.

Najglasnije se može čuti ime Davida Furnisha, supruga slavnog Eltona Johna, koji je navodno s drugim slavnim parom do unatrag tri godine redovito upražnjavao seksualne odnose utroje. Elton John i Furnish su tada, prema pisanju tabloida, bili u otvorenoj vezi, a slavni glazbenik nije se protivio takvom dogovoru.

No drugi, javnosti zasad nepoznati par sada je cijelu priču odlučio objaviti, a mediji su se dokopali i pisama i fotografija ljubavnika. Prema jednoj od verzija, sudski spor u Velikoj Britaniji je sada pokrenuo upravo Elton John, koji navodno želi razvod od dugogodišnjeg partnera.

Pojedini mediji već pišu da je u pitanju najpoznatiji gay razvod svih vremena, težak čak 450 milijuna dolara, no Elton i Furnish zasad demantiraju natpise redovitim zajedničkim pojavljivanjem u javnosti, često u pratnji njihovo dvoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.