Seks skandal trese Veliku Britaniju: Tko su zvijezde koje su sudjelovale u grupnjaku?

Ilustracija: 123rf

VIJEST dana u Velikoj Britaniji danas je grupnjak triju slavnih osoba, čija imena mediji znaju, ali zbog sudske odluke ih ne smiju objaviti.

Kako navode, u pitanju je svjetski poznata osoba koja je u braku s također svjetski poznatom zvijezdom, a par je od 2011. godine povremeno imao seksualne odnose u troje sa trećim neimenovanim celebrityjem.

Britanski mediji znaju sve detalje skandala za koji imaju i dokaze, no sud im je zabranio objavu zbog zaštite privatnosti zvijezda, što je izazvalo ogorčenje velikog dijela javnosti. Ipak, povijest je pokazala da će unatoč sudskom nalogu prljavo rublje zvijezda s vremenom izaći na vidjelo - to više što se zabrana ne odnosi na ostatak svjetskih medija.

Sličan slučaj dogodio se i 2011. godine tijekom afere nogometaša Ryana Giggsa i Imogen Thomas, no i tada su informacije mimo "službenih" medija procurile u javnost.

Tajnovitost oko imena upletenih zvijezda samo je rasplamsala šuškanja, a prema nekim navodima jedan od upletenih je David Furnish, suprug Eltona Johna.

Ipak, za ovakvu odluku sud je imao dobar razlog: zabranu objave sudac je obrazložio i zaštitom privatnosti dvoje malodobne djece slavnog para.

Pročitajte više