Seks skandalom do statusa Američkog idola

To su shvatile i dvije natjecateljice popularnog televizijskog showa "Američki Idol", Antonella Barba i Olivia Mojica, koje znaju koliko je trnovit put do zvijezda, ako se tijekom istoga oslanjaš isključivo na talent, pa su djevojke mudro izabrale prečac - seks skandal.

Nedugo nakon što je atraktivna Antonella ispala iz natjecanja, u javnost su procurile njezine amaterske golišave fotografije, snimljene kraj spomenika poginulima u Drugom svjetskom ratu u Washingtonu. Antonella po ispadanju iz showa nije dugo žalila za istim, budući da se za njezin lik (pretpostavlja se i djelo) nedugo nakon objave golišavih fotografija zainteresirao otac Playboya glavom i bradom, Hugh Hefner. Antonelli je, naime, navodno ponuđeno da se skine za najpoznatiji časopis za muškarce, a ni ponuda vrijedna 250 tisuća dolara, da bude voditeljica u jednoj od emisija "Girls gone wild", nije za odbaciti.

Kolegičinim stopama krenula je tako i Olivia Mojica, čiji seks skandal trenutno "potresa" američku javnost. Šuška se, naime, o porno uratku kandidatkinje za Američkog idola, kojega je ranije, dok je još uvijek samo sanjala o tome da se otrgne iz ralja anonimnosti, u kućnoj radinosti snimila s tadašnjim dečkom. Snimka koja bi uskoro, kako se najavljuje, trebala biti u cijelosti puštena u javnost, navodno prikazuje 40 minuta "vrlo eksplicitnog seksa", u kojemu se Mojica nije libila pokazati sve adute svoga talenta.

Pročitajte više