Seks-bomba rođena u Albaniji: Tko je ciparska Shakira, najizglednija pobjednica Eurosonga?

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

ELENI FOUREIRA ovogodišnja je ciparska predstavnica na Eurosongu zahvaljujući kojoj mnogi tu zemlju proglašavaju najizglednijim pobjednikom ovogodišnjeg popularnog glazbenog natjecanja. 

Zgodna Eleni sinoć je u prvoj polufinalnoj večeri izvela pjesmu Fuego te izazvala totalni show u dvorani i digla publiku na noge. Glatko je prošla u finale, što nije začudilo nikoga tko je pogledao njezin nastup.

31-godišnja ljepotica koju mnogi nazivaju ciparskom Shakirom, ali i ciparskom Beyonce, rođena je u Albaniji, a danas živi u Grčkoj, točnije u Ateni. Uz pjevanje, bavi se glumom, plesom i modnim dizajnom. U vezi je s nogometašem Albertom Botiahasom.

Glazbenu karijeru započela je 2007. godine u bendu Mystique, a dvije godine poslije odlučila je pokušati solo, što je bila odlična odluka jer je dosad izbacila tri albuma koja su bila vrlo uspješna na području Grčke i Cipra. U tim zemljama je stekla i titulu "kraljice popa". 

Eleni je bila i sutkinja u grčkoj verziji plesnog showa So You Think You Can Dance. Eleni se već tri puta natjecala za predstavnicu Grčke na Eurosongu (2010., 2013. i 2017. godine), no nijedan pokušaj nije bio uspješan. 

Eurosonga se napokon dokopala ove godine kad se okušala u Cipru s pop pjesmom "Fuego" (Vatra), koju je skladao švedsko-grčki kompozitor Alex Papaconstantinou.

Eleni je trenutno najveći favorit i prema eurovizijskim kladionicima na kojima drži uvjerljivo prvo mjesto.

Naša Franka Batelić izvela je pjesmu "Crazy" u prvoj polufinalnoj večeri, no nije uspjela izboriti finale.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Eurosong 2018.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više