Seksepilna Marisa Miller ponovno dokazala zašto je najljepša na svijetu

SEKSI manekenka Victoria's Secreta, Marisa Miller, još je jednom dokazala zašto je proglašena najljepšom ženom na svijetu. Iako nije po uzoru na druge poznate manekenke, glumice i pjevačice skinula sve sa sebe, već je intimne dijelove prekrila bikinijem, Marisa je pokazala dovoljno da zagolica maštu muškaraca, ali i žena.

Njezin su izgled i talent otkrila dva talijanska modna agenta kad je kao šesnaestogodišnjakinja šetala ulicama San Francisca

"Miller s plavim loknama i savršenim oblinama utjelovljuje povratak američkog supermodela kakav smo do sada znali, a kakav se nije pojavio od vremena kada je Cindy Crawford vladala svjetskim modnim pistama", rekao je James Kaminsky, glavni urednik časopisa Maxim nakon što je proglašena najljepšom ženom 2008. godina.

Iako su tada svi sumnjali u regularnost glasovanja s obzirom da je bila potpuno nepoznata javnosti, Marisa ih je razuvjerila pokazavši nešto više kože nego što je to prije radila. 30-godišnja manekenka savršenih proporcija je rođena u kalifornijskom gradu Santa Cruzu, a njezin su izgled i talent otkrila dva talijanska modna agenta kad je kao šesnaestogodišnjakinja šetala ulicama San Francisca.

Prelijepa Marisa se osim modelinga i manekenstva bavi i humanitarnim radom

Nakon što se posavjetovala s majkom koja joj je objasnila da za školu uvijek ima vremena ali za posao modela možda ne, ukrcala se u avion za Italiju i započela modnu karijeru. Trebale su proći tri godine da bi se 1997. Marisa pojavila u časopisu "Perfect 10", gdje je zauzela visoko treće mjesto, prateći u stopu Ashley Degenford i Monicu Hansen, tada aktualne ljepotice.

Poznati modni fotograf Mario Testino 2001. godine Marisu je ugledao na kalifornijskoj plaži Manhattan Beach, prišao joj i ponudio posao, te je od amaterskog modela učinio jednom od vodećih i najpoznatijih u modnoj industriji. Prelijepa Marisa se osim modelinga i manekenstva bavi i humanitarnim radom, pa se tako trenutno nalazi na poziciji ambasadorice za američku udrugu za istraživanje raka, a aktivna je i u kampanji za podizanje svijesti o raku dojke, kao i ekoloških problema.

A.M.
Foto: Egotastic

Pročitajte više