Blogerica obećala snimiti seks:"Ako želite vidjeti kako se jebem, pretplatite se na moj kanal"

Foto: Twitter

BORBA za najveću internet senzaciju postaje sve ekstremnija, a djevojke su spremne na sve. Vlogerica Lena Nersesian tako je obećala napraviti snimku seksa, ali samo ako prikupi milijun pretplatnika na YouTubeu.

"Pristupili su mi više puta s ponudama za seks pred kamerama. To se dogodi kad stavljate provokativne fotke na internet. No, to me nije zanimalo ni privlačilo. Ne želim snimati porniće, ali snimka seksa s nekim s kim mi je ugodno seksati se - to mi zvuči sasvim 'cool'", napisala je te dodala kako, ako prikupi pretplatnike, će seks snimiti s kolegom YouTuberom koji stoji iza imena "Adam 22."

"Ako me želite vidjeti da se jebem, pretplatite se na moj kanal", poručila je. Otkako je njezin poziv objavljen prije nekoliko dana, prikupila je više od 60 tisuća novih pretplatnika.

 

Naravno, na svoj račun dobila je i kritike. Neki su joj poručili da se radije bavi sadržajem pa možda postane internet senzacija, drugi tvrde kako samo želi privući pažnju, a neki pak sumnjaju u autentičnost njezinog obećanja. No, najviše je ipak znatiželjnika koji spremno klikaju pa se čini kako je samo pitanje vremena kad će njezina tvrdnja doći na kušnju.

Pročitajte više