Seksi Danka iz "Andrije i Anđelke" udala se prije dva mjeseca, a već se razdvaja od muža

Foto: Instagram

SRPSKA glumica Jelisaveta Orašanin, domaćoj publici poznata po ulozi u seriji "Andrija i Anđelka", udala se prije dva mjeseca za najboljeg srpskog košarkaša Miloša Teodosića, a već se razdvaja od njega.

Naime, Miloš je nedavno obznanio da neće nastupati za srpsku reprezentaciju na Europskom košarkaškom prvenstvu zbog povrede lista, a u razgovoru s liječnicima odlučio je da mu je najbolja odluka odlazak na liječenje u SAD, točnije u Los Angeles, gdje od ove godine počinje igrati za Clipperse.

Jelisaveta neće ići s njim već će zbog poslovnih obaveza ostati u Beogradu. "Teško im je palo što se razdvajaju, a Jelisaveti je još teže što ostavlja Tea samog na liječenju. Ipak, kazališna sezona je počela i u rujnu će raditi na nekoliko projekata", izjavio je dobro upućen izvor za srpski Blic.

Ipak, ako uspije uhvatiti nekoliko slobodnih dana, dogovor je da Jelisaveta otputuje kod dragog u SAD, a kada Teo završi s oporavkom, zajedno će otputovati na odmor, nakon čega slijedi crkveno vjenčanje.

"Pričali su i o vjenčanju i oboje se složili da se Miloš treba dobro odmoriti od obaveza i nakon toga će se detaljno dogovoriti o pripremi crkvenog vjenčanja, budući da je prije nekoliko mjeseci održano samo građansko", zaključio je izvor.

Pročitajte više