Seksi detektivka se proslavila hvatajući preljubnike, a onda otkrila mračnu tajnu

Foto: Instagram

AKO MISLITE da je "Ženska detektivska agencija" samo dio popularnog romana, niste u pravu. Ovu je agenciju otvorila Rebecca Jane iz Manchestera.

Sve je počelo kad je 2006. posumnjala da je, tada trudnu, muž vara. Pokušala je unajmiti privatnog detektiva koji bi to istražio, ali tvrdi da ju niti jedan nije shvatio ozbiljno.

"Bili su hladni i bez imalo empatije. Govorili su mi da umišljam. Ja sam im otvorila srce, a oni nisu pokazali ni malo suosjećanja", rekla je za Daily Mail.

Nakon toga uzela je stvar u svoje ruke i organizirala grupu prijateljica koje su praćenje njenog muža preuzele na sebe.

Muža su uhvatile na djelu, Rebecca se razvela, a kad je 2009. ostala bez posla, odlučila je osnovati vlastitu detektivsku agenciju.

Tvrtka sad djeluje na području Londona, Manchestera i Stockholma, a specijalizirale su se za otkrivanje nevjere, pronalaženje nestalih osoba, ukradenog novca, pa čak i kućnih ljubimaca.

2012. godine se ponovo udala i tu priča poprima neobičan zaokret, prenosi The Sun.

Priznala je da se zaljubila u zaručenog susjeda s kojim je bila u vezi punih osamnaest mjeseci i tako igrala ulogu druge žene, a pritom je varala i svog supruga.

"Nikad nisam tvrdila da sam svetica i zaista se osjećam licemjernom, ali nitko ne počinje aferu ako je sretan u braku. Učinila bih sve da ne povrijedim svog supruga, ali na kraju sam shvatila da ga laž vjerojatno boli više od same prevare", objasnila je.

Njen je ljubavnik raskinuo svoje zaruke, a Rebecca se 2015. godine također razvela, ali nisu završili zajedno.

"Jednostavno smo bili preslični, to nikako nije moglo uspjeti", zaključuje ona.
 

Pročitajte više