Seksi gladijatorice borbama i čupanjem za kosu oduševile Britance

BRITANSKE televizijske zvjezdice, bivša missica Danielle Lloyd i Bianca Gascoigne, pokazale su kako su itekako spremne na izazove kada su gostovale u "celebrity" izdanju popularnog televizijskog showa "Gladijatori". Uvijek besprijekorno dotjerane, krhke televizijske prezenterice pokazale su kako im nije teško uhvatiti se u koštac s fizičkim izazovima - spremno su pristale na gladijatorsku borbu s ostalim učesnicima showa, većina kojih su izdržljivi bivši sportaši.

Djevojke su trebale savladati teške izazove - visjeti s gimnastičkih karika, i usput s ostalim natjecateljima trebale igrati svojevrsnu igru izdržljivosti po principima "mačke i miša", te penjanje po umjetnoj stijeni visokoj dvadeset i dva metra. Natjecateljice nisu skrivale oduševljenje zbog sudjelovanja u showu budući da su obje, kako su same naglasile, "svake nedjelje pobožno pratile show", a i priznale su kako im je ovo bio izuzetan izazov jer ove ljepotice naime, nisu sklone vježbanju i provođenju sati u gimnastičkim dvoranama i teretanama.

Bivša Miss Velike Britanije Danielle Lloyd  zaradu od showa darovala u humanitarne svrhe

"Kao djevojčica 'Gladijatore' sam pratila gotovo religiozno, to mi je bio jedan od najdražih televizijskih showova. Bila sam presretna kada su me pozvali da sudjelujem, naprosto oduševljena", izjasnila se bivša Miss Velike Britanije Danielle Lloyd, kojoj je, kako kaže, sudjelovanje u "Gladijatorima" bila davna neispunjena želja iz djetinjstva. "Ostali natjecatelji su bili jako brzi i okretni, i svi su imali stvarno velike mišiće. Malo sam se uplašila, ali rekla sam sebi - izdržat ću". Missica koja voli isticati kako ima velio srce te kako je sklona humanitarnim akcijama honorar koji je zaradila u "Gladijatorima" donirat će zakladi koja se bori protiv raka dojke, a nosi ime Linde McCartney, bivše supruge Paula McCartneya.

Danielle, za koju se šuška kako je u vezi s Gladijatorom Tornadom, natjecateljem showa imena David McIntosh, već je donirala 58 tisuća funti za kupovinu mamografa Kraljevskoj liverpulskoj sveučilišnoj bolnici - potaknuta lošim stanjem britanskih bolnica koje je ova ljepotica iskusila iz prve ruke. Danielle je naime nedavno otkrila malenu kvržicu na dojci, i iako se nakon pregleda ispostavilo kako Danielle nema razloga za brigu, strahove koje je proživljavala tih dana nije zaboravila.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više