Seksi Iva Jerković: Malo sam se ovo ljeto zbucala, ovo je pravi godišnji - samo se jede i odmara

LIJEPA voditeljica Iva Jerković zablistala je u seksi izdanju na posljednjoj večeri Zadar Fashion Nightsa. Ona je uz Borisa Kosmača vodila humanitarnu aukciju kojom su se nakon revija skupljali prihodi za djecu iz Gambije. Od samih sinoć prikazanih revija posebno su joj se svidjele one Spose i Sherri Hill, čije kreacije nosi i privatno, ali i poslovno surađuje s njima. S prekrasnim haljinama tih dvaju brendova, kaže, "ne može se pogriješiti".

Pitali smo Ivu koliko joj je bitno da odjeća koju nosi ima neki dizajnerski potpis: "Ja sam žensko i ne mogu reći da ne volim robu s potpisom. Volim, jer recimo jednu crnu Dolce & Gabbana haljinu imam šest godina i kao nova je. To je jedna crna klasična haljina i ja je nosim svako malo kad se zaboravi da sam je već obukla. Kvalitetna je". Ipak, priznaje da "za svaki dan" ili primjerice za plažu neke odjevne komade zna kupiti čak i na štandovima. Najskuplje su u njenom ormaru, kaže, neke jakne.

Na revijama su jučer bili predstavljeni i kupaći kostimi. Pitali smo Ivu je li joj koji zapeo za oko. "Cigi mi je obećao da će mi pokloniti jedan bijeli jednodijelni. Malo sam se ovo ljeto zbucala, ne znam vidi li se to", kazala je kroz smijeh Iva. Trenutno je na odmoru u Ninu pa kaže: "Ovo je pravi godišnji - samo se jede i odmara. Uvijek sam u Ninu kod bake, i tamo je mirno, a ovako kad radim, onda je malo bučnije i među ljudima sam. Što se Zrća tiče, ne znam, možda odem kad se skupi cijela familija, imam puno sestrična pa se možda zaletimo". Kaže i kako bi voljela otići na skorašnji nastup Davida Guette u Splitu.

Pročitajte više