Seksi Milica iz Operacije Trijumf: Nemam sreće u ljubavi jer volim voditi glavnu riječ

MILICA MAJSTOROVIĆ koja je žarila i palila u glazbenom showu Operacija Trijumf, za srpski Press otkrila je da ima dečka. Seksi Milica progovorila je i o nadolazećem koncertu u Sava centru gdje će nastupiti s finalistima Akademije. Iako priznaje da sreće u ljubavi nema jer muškarci ne podnose to što voli imati glavnu riječ u vezi, Milica se napokon zaljubila.

"Ne krijem da sam sretna i zaljubljena"

"Ne krijem da sam sretna i zaljubljena, ali moj dečko nije iz javnog svijeta. Još uvijek se ne mogu naviknuti na to da u javnosti pričam o svojem ljubavnom životu jer još uvijek nisam pronašla zajednički jezik s tim dijelom javnog posla", priznala je lijepa 20-godišnjakinja. Iako bi mnogi rekli da muškarci trče za njom gdje god se pojavi Milica priznaje da su i njezini prijatelji primijetili da kad je ljubav u pitanju ona jednostavno nema sreće.


"Adnan Babajić, pobjednik Operacije Trijumf, rekao mi je da jednostavno nemam sreće. Svaki put kad se vidimo i kad me pita ima li tko u mom životu, odgovor je najčešće negativan", otkrila je Milica koja tvrdi da je ljubav previše ne brine s obzirom da ima tek 20 godina. "Imam vremena da se skrasim, a dotle će pojedini muškarci 'odrasti'", komentirala je bivša studentica Operacije Trijumf.

"Svi studenti imali su dovoljno vremena da shvate što znači baviti se javnim poslom"

Bliži se i oproštajni koncert natjecatelja showa koji se prošle jeseni prikazivao i u Hrvatskoj. Osim seksi Milice, na tom koncertu nastupat će i neki hrvatski kandidati, primjerice Ana Bebić koja je velikom brzinom počela graditi glazbenu karijeru u susjednoj Srbiji. "Ne plašim se tog nastupa već ga svi jedva čekamo. Mislim da su svi studenti imali dovoljno vremena da shvate što znači baviti se javnim poslom. Poslije godinu dana uhodavanja vrijeme je da svatko započne svoju priču", rekla je lijepa Milica.

Pročitajte više