Seksi pilotkinja osvojila je svijet, a razlog zašto više ne pilotira Hrvati će itekako razumijeti

Foto: Instagram

PREDIVNU njemačku pilotkinju, Madeleine Schneider-Weiffenbach na Instagramu prati 750.000 ljudi, a njezine fotografije zaista izazivaju zavist. Ova plavokosa ljepotica iz Münchena bilježi svoj život koji provodi vježbajući jogu ispred zalazaka sunca, izležavajući se pored bazena i razgledavajući svjetske atrakcije poput Santorinija i Taj Mahala.

Gotovo svakog dana je na novoj egzotičnoj lokaciji, gdje radi njoj svakodnevne stvari, poput kupanja pod slapovima ili uživanja na Maldivima.

"Oduvijek su mi se sviđali zrakoplovi, a od 12. godine željela sam postati pilot. Avijacija je dio moje obitelji jer su mi dva rođaka piloti. Završila sam obuku prije nekoliko godina, no tad nije bilo posla za pilote. Zato sam upisala magisterij iz ekonomije i pokrenula Instagram, YouTube i blog. Ubrzo sam samo od njih mogla živjeti, tako da sam odlučila postati travel blogerica, a ne raditi za nekog niskobudžetnog avio-prijevoznika. Nemam ništa protiv toga, ali imala sam druge opcije. Ako bude dobrih poslova, u svakom trenutku vratit ću se avijaciji. Želim pokazati svojim obožavateljima koliko je svijet prekrasan, postoje predivna mjesta i ja ih želim sva posjetiti te podijeliti iskustva s njima", rekla je.

Trenutno upravlja avionima samo za privatne svrhe.

"Teško je kad ste plavuša, konstantno se podcjenjuju vaše sposobnosti od strane instruktora i kolega", požalila se. 

Pročitajte više