Seksi prognostičarka otkrila svoju stranu priče o prekidu s gejmerom: "Laže"

Foto: Instagram

"NAJSEKSI prognostičarka na svijetu", Yanet Garcia, odgovorila je na tvrdnje svog bivšeg dečka gejmera koji je rekao da je prekinuo s njom jer je željela dio njegove zarade od društvenih mreža.

Doug "FaZe Censor" Martin (23) postao je predmet sprdnje brojnih korisnika društvenih mreža nakon prekida s lijepom Meksikankom ovo ljeto. Garcia je sad sa svojih 7,8 milijuna pratitelja odlučila podijeliti svoju stranu priče.

Ona je napisala kako je njezin "bivši partner odlučio zamijeniti bezuvjetnu ljubav za novac". "Ne mogu prepoznati osobu u koju sam bila zaljubljena", napisala je, između ostalog. "Vjerujem u pravdu i hrabrost i zbog toga ističem laži koje ne mogu prihvatiti", napomenula je da bi zaključila riječima: "Ako je Bog sa mnom, tko je protiv mene?"

Bivši gejmer prvo je rekao da je prekinuo s njom jer se morao koncentrirati na vježbanje popularne igre Call of Duty za turnir. Nakon što su se sprdali s njim na internetu, odlučio je objasniti što se zaista dogodilo.

Rekao je da je tražila od njega dio postotka od zarade s YouTubea, na što nije želio pristati. Njegovu ispovijest na YouTubeu pogledalo je više od 1,3 milijuna ljudi, a ona mu je prije nekoliko dana odlučila odgovoriti.

"Za sve medije, digitalni tisak i opću publiku", najavila je prezentaciju u kojoj je, između ostalog, objasnila kako čitav život radi na tome da bude ekonomski samostalna te da ne mora ovisiti ni o kome ni u kojem smislu.

Pročitajte više