Seksi Ruskinja Irina Shayk osvojila Cristiana Ronalda?

ČINI se da je 24-godišnja ruska ljepotica Irina Shayk uspjela zavesti Cristiana Ronalda. Nogometaš i manekenka se navodno viđaju već neko vrijeme, a ovih su dana snimljeni zajedno na Ronaldovoj jahti uz obalu Korzike te u romantičnim šetnjama.

Irinu se ranije moglo vidjeti i u vip loži na nekim od utakmica na kojima je Ronaldo igrao, a navodno ga planira pratiti i na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Kako će se uz seksi Irinu Ronaldo uspjeti pridržavati preporuke portugalskog izbornika Carlosa Queiroza da tijekom prvenstva apstinira od seksa, kako bi se usredotočio samo na nogomet, nije poznato.

Model za donje rublje

Lijepa Irina, koja je poznata pod čak tri varijacije svoga prezimena - Shayk, Sheik te rodnim Shaykhlislamova, rođena je u ruskom Emanzelinsku, a proslavila se kao zaštitno lice i tijelo marke donjeg rublja Intimissimi. Svijet ju je imao prilike vidjeti i među ljepoticama koje poziraju u bikinijima za prestižni časopis Sports Illustrated.

Karijeru modela Irina je započela nakon što je 2004. godine pobijedila na jednom lokalnom natjecanju ljepote. Godinu dana kasnije preselila se u Pariz te je počela raditi za Intimissimi i zamijenila brazilsku ljepoticu Anu Beatriz Barros. S njima je surađivala do 2009. godine. Tijekom godina je snimala kampanje i za La Perlu, Paciotti, Armani, a pozirala je i za katalog donjeg rublja Victoria's Secreta.

Pročitajte više