Seksipilna Fergie odličnu liniju održava trčanjem sa suprugom

SEKSIPILNA pjevačica Stacy Ferguson, poznatija kao Fergie iz Black Eyed Peasa, na svojim je nastupima uvijek oduševljavala publiku odličnom linijom i oblinama na kojima bi joj mogle zavidjeti žene diljem svijeta. Osim što bar tri puta tjedno posjećuje teretanu, lijepa Fergie redovito trči sa suprugom, glumcem Joshom Duhamelom. Poznati par sunčano popodne u Brentwoodu odlučio je iskoristiti upravo za rekreaciju, a u tome ih nisu spriječili niti brojni paparazzi koji su ih slijedili na svakom koraku.

Josh, koji je utjelovio kapetana Lennoxa u "Transformersima" te popularnog načelnika sigurnosti u TV seriji "Las Vegas", vezu s lijepom pjevačicom započeo je 2004. godine, a svoju su ljubav službeno ozakonili pet godina kasnije. Da im ne cvjetaju ruže u braku dokazala je striptizeta Nicole Forrester koja je potkraj 2008. godine otkrila medijima da je imala maratonski seks sa zgodnim glumcem.

Iako je Dugamel isprva tvrdio da striptizeta laže, nakon poligrafskog testiranja dokazano je da je ipak govorila istinu. Da je glumac odlučio potražiti zadovoljstvo u postelji zgodne Nicole i ne čudi s obzirom na to da je Fergie nekoliko puta izjavila da nema vremena za djecu, a vjerojatno ni za supruga jer joj je glazbena karijera na prvom mjestu.

Pročitajte više