Seksipilni hokejaši Medveščaka (opet) postaju manekeni i prošetat će pistom

HOKEJAŠI Medveščaka zamijenili su štitnike i klizaljke kreacijama hrvatskih dizajnera i pozirali za novu kozmetičku kampanju.

Joel Prpic, Aaron Fox, Gašper Krošelj, Richard Seeley, Conrad Martin i Marko Lovrenčić ove su sezone svojom igrom zabavljali preko 200.000 gledatelja u Ledenoj dvorani, ali kažu da im uopće nije bilo lako stati pred objektiv modnog fotografa. "U studiju smo bili upravo onakvi kakvi smo na ledu – svoji, iskreni, jednostavni", rekao je napadač Medveščaka Marko Lovrenčić. "Mnogima se možda neće svidjeti kako izgledamo na fotografijama ili kako hodamo pistom, ali mi smo profesionalni sportaši koji su veći dio života proveli na klizaljkama i ledu", rekao je Marko.

Hokejaši će nastupiti i na ovogodišnjem Fashion.hr, gdje će nositi kreacije Ane Marije Ricov koja prvi put kreira za muškarce, Ivice Klarića koji će pokazati svoju viziju poslovne elegancije, i Igora Galaša koji je dizajnirao četiri casual muška modela. Revija će se održati 19. ožujka u Muzeju suvremene umjetnosti.

Pročitajte više