Seksipilni i perspektivni Ivan Herceg: Uživam u pogledu na kravice i ovčice

MLADI i perspektivni glumac Ivan Herceg otkrio je u intervjuu za Gloriju da je još uvijek slobodan, a kod žena ga privlače spojene obrve te da dostavljača iz Rubelj grilla smatra članom uže obitelji.

"Bez problema bih mogao odglumiti i snjegovića"

Zvijezda sapunice "Dolina sunca" stekao je brojne obožavateljice već u prvoj epizodi kad se razgolitio i pokazao mišićavi torzo. Iza privlačne fasade krije se zapravo talentirani glumac koji s 29 godina iza sebe ima dvije glavne uloge. Jednu u filmu Vinka Brešana "Nije kraj", a drugu u ostvarenju Gorana Kulenovića "Pjevajte nešto ljubavno". Iako je tek nakon snimanja sapunice postao poznat širokoj publici, Ivan nije nezadovoljan. "Meni je važno samo da je uloga dobro napisana, kao profesionalac se mogu prilagoditi svakoj ulozi koju prihvatim. Uvjeren sam, kad bi se to od mene očekivalo, da bih bez problema mogao odglumiti i snjegovića", rekao je mladi glumac za časopis Gloriju.

 "Uživam u seoskoj idili, u pogledu na kravice, ovčice i druge domaće životinje"

Radnja sapunice Dolina sunca odvija se u izmišljenom gradiću Jablanovu, a Ivan glumi poljoprivrednika Kristijana Vitezovića koji za život zarađuje uzgojem povrća. "Uživam u seoskoj idili, u pogledu na kravice, ovčice i druge domaće životinje", kaže Ivan čiji su roditelji podrijetlom iz Hercegovine pa je u mladosti svako ljeto provodio u okolici Duvna. "Kod bake i dida u Hercegovini imao sam priliku napraviti nekoliko krugova traktorom i to dok jo š nisam imao vozačku dozvolu", rekao je seksipilni 29-godišnjak. Osim u vožnji traktora, mladi se glumac okušao i u spravljaju koktela. "Nakon mature, dva ljeta sam u Njemačkoj radio kao barmen u ujakovom meksičkom restoranu. Naučio sam spravljati koktele, a specijalitet mi je bila brazilska capirinha", kaže svestrani glumac.

"Žena me može privući spojenim obrvama i zdravim pogledom na život"

Ivan trenutno nije u vezi, a najvažnije osobe u životu su mu "članovi uže obitelji, tetak Brko, tetka Iva i dostavljač iz Rubelj grilla". "Važni su mi i moj mačak Miško te susjedov labrador od kojeg ga svakodnevno nastojim zaštititi", šali se Ivan kojeg su dosad povezivali s nekim kolegicama, uključujući i Zrinku Cvitešić s kojom je prije dvije godine viđen na festivalu u Motovunu. Oboje su demantirali ikakvu vezu. Nekoliko je puta istaknuo i da postoji kemija između njega i Ane Vilenice s kojom glumi u sapunici. "Žena me može privući intelektom, duhovitošću, vedrinom, spojenim obrvama i zdravim pogledom na život", ističe Ivan koji jednom bio i zaručen, ali je ta veza prekinuta. "Jednostavno smo zaključili da se ne slažemo u bitnim stvarima i razišli se. Nije nam bilo suđeno", priča perspektivni glumac.

Makedonke ga obožavaju

Svoj dobar izgled, zbog kojeg je trenutno jedan od najpopularnijih muškaraca u Makedoniji gdje "Dolina sunca" ruši sve rekorde gledanosti, duguje genetici i bavljenju sportom. Bavio se tenisom, košarkom i tae-kwon-doom. "Imao sam sreće s genetikom, jer su mom izgledu pridonijeli tata Jozo i mama Jakica pa ne moram baš svaki dan raditi sklekove ni trčati po Maksimiru", kaže Ivan Herceg.

Pročitajte više