Selena Gomez: Hailey Bieber mi se javila, prima prijetnje smrću. Ne podržavam to

Foto: Instagram

DOŠLO je do breaking newsa u svijetu showbiza čiji će razmjeri biti jasni svima koji već tjednima i mjesecima prate dramu na relaciji Selena Gomez - Hailey Bieber - TikTok. Vi drugi ćete vjerojatno ostati samo jako zbunjeni, međutim...

"Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane", napisala je kratko Selena na svom Instagram Storyju te tako pozvala pratitelje da prestanu s hejtom prema Hailey Bieber, supruzi njenog bivšeg, Justina Biebera.

Ovo je prvi put da je Selena javno spomenula Hailey.

A sad za sve one kojima nije jasno o čemu mi to uopće pričamo stiže objašnjenje drame.

Kako je počela drama?

Manekenka Hailey Bieber, supruga pjevača Justina Biebera, našla se na udaru kritika zbog drame koja je nastala nakon što su se, kako fanovi tvrde, ona, Kendall i Kylie Jenner rugale Seleni Gomez u svojim TikTok videima i Instagram Storyjima.

Sve je krenulo sredinom siječnja kada su paparazzi uhvatili Selenu na plaži i objavili fotke njene "nesavršene" figure.

Hailey, Kendall i Justine Skye tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su lip-syncale na tekst koji je glasio: "Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvijek ispravan." Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey "ljubomornom zlicom", na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu te da je iskoristila taj tekst jer se nalazio u trendingu.

@runbts7_ God timing is always a right🪄 #selena #selenagomez #haileybieber #haileybaldwin #kyliejenner #exploremore ♬ Gods Timing Is always right - Nathaniel

Drama se nastavila i u veljači kada je Selena srušila Kylie s mjesta najpraćenije žene na Instagramu. Selena je tada u jednom od videa pratiteljima pokazala svoje pretjerano počupane obrve, a odmah nakon toga dogodila se "još jedna slučajnost".

Kylie je na Instagramu objavila fotografiju zumirane obrve uz koju je napisala "to je bilo slučajno?", a onda je i objavila screenshot FaceTime poziva s Hailey. Kylie se čak i oglasila na TikToku te ispod jednog videa komentirala da se "njena objava ni u kojem slučaju nije odnosila na Selenu", no nije upalilo.

@devotedly.yours Replying to @kyliejenner ♬ original sound - Nuha

Ubrzo je krenuo pravi rat fanova na društvenim mrežama. Milijuni ljudi krenuli su u obranu Selene Gomez te su počeli pozivati ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kylie i Hailey. Broj njihovih pratitelja rapidno je počeo padati za stotine tisuća, dok je Selena s 381 milijuna došla do preko 400 milijuna i postala najpraćenija žena u povijesti.

U isto vrijeme Kylie i Hailey su zbog velikog broja hejtera koji ih nazivaju "zlim curama" morale zaključati komentare na svojim objavama.

>>Žena koja se odbija pokoriti standardima ljepote: "Savršena sam takva kakva jesam"

Gomez je tad zahvalila svojim fanovima na podršci, no pozvala ih je da budu "ljubazniji".

"Hvala vam i sve vas puno volim. Duboko sam zahvalna za svakog od vas. Činite me nevjerojatno sretnom. Molim vas, budite ljubazniji i uzmite u obzir mentalno zdravlje drugih. Bila sam tužna i svima želim samo dobro", napisala je u komentarima videa na TikToku.

Pozirale zajedno, no sve je brzo propalo

U listopadu prošle godine Hailey i Selena su prvi put pozirale zajedno na jednoj gala večeri te su mnogi tada mislili da je došao kraj dugogodišnjem neprijateljstvu (koje su najčešće insinuirali fanovi). "Ovo je povijesni događaj", "Ovo mi je uljepšalo godinu", "Ova fotografija će donijeti svjetski mir", šalili su se tad obožavatelji u komentarima. Fotografija se sada više ne može pronaći online.

Hailey je i ranije trpjela online zlostavljanje od Seleninih fanova koji su tvrdili da je manekenka "ukrala" Biebera pjevačici te da je ona razlog zašto su prekinuli. Krajem rujna Hailey je o svemu progovorila u podcastu Call Her Daddy. 

"Kad smo se on i ja počeli viđati, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila", rekla je tada. Dodala je i da poštuje Selenu te otkrila da su razgovarale nakon što su se ona i Bieber vjenčali. Međutim, brojne "slučajnosti" u objavama i postupcima Hailey fanove su uvjerili da je zapravo ona ta koja godinama ne pušta Selenu na miru.

Hailey se 2018. udala za Justina

S Justinom su Hailey prvi put romantično povezali u prosincu 2015. kada su pjevač i Gomez prvi put prekinuli. Justin se kasnije upustio u romansu sa Sofijom Richie. U studenom 2017. ponovno je snimljen u vožnji biciklom s Gomez. Bieber se zatim opet pomirio s Hailey u lipnju 2018.

Nakon službenog vjenčanja tri mjeseca kasnije, dvojac se još jednom vjenčao pred obitelji i prijateljima u rujnu 2019. u Južnoj Karolini. Justinova i Selenina veza je s prekidima trajala od 2010. do 2018. godine te zbog toga dio obožavatelja pjevačice smatra da je Hailey utjecala na njihov konačni raskid.

Pročitajte više