Selena Gomez ima novog dečka, izlazi s članom popularnog DJ dua?

Foto: Profimedia/EPA

AMERIČKA pjevačica Selena Gomez navodno ima novog dečka, a riječ je o glazbeniku Andrewu Taggartu.

Prema pisanju Us Weeklyja, 30-godišnja pjevačica i 33-godišnji član grupe The Chainsmokers žele zadržati svoju romansu "ležernom i daleko od očiju javnosti". Izlaze u klubove, zabavljaju se, a Selena se ne može odvojiti od njega, otkrio je jedan izvor.

Poznati DJ nedavno je prekinuo s 24-godišnjom Eve Jobs, najmlađom kćeri Stevea Jobsa, a njihov raskid bio je "potpuno prijateljski", tvrde izvori. Glazbenika su također ranije povezivali s manekenkama Chantel Jeffries, Meredith Mickelson i Haley Rowe.

O Seleninom ljubavnom životu ne zna se puno nakon prekida s Justinom Bieberom u ožujku 2018. godine, a pjevačicu se povezivalo s pjevačem Charliem Puttom i nekadašnjim članom One Directiona Niallom Horanom.

Kritičari su je nedavno prozivali zbog izgleda

Prije nekoliko dana Gomez je odgovorila kritičarima na društvenim mrežama koji su je prozivali na račun njezinog izgleda na dodjeli Zlatnih globusa. Pjevačica se u društvu svoje mlađe sestre pojavila na crvenom tepihu u elegantnoj haljini dubokog izreza, a kritičari su je prozivali na račun debljine.

"Izgleda malo zdepasto", napisao je jedan tviteraš, a drugi dodao: "Kvragu, debela je", dok je treći upitao je li možda trudna.

Selena je tijekom Instagram livea u kojem se pojavila sa svojom sestrom vrlo jasno dala do znanja kako ju zlobni komentari nimalo ne dotiču. "Trenutno sam malo veća jer sam se zabavljala tijekom blagdana", rekla je, dodajući kroz smijeh: "No, nije nas briga."

Pročitajte više