Senna M je nekad bio dance zvijezda, a danas je poduzetnik: Moje kamere kupuje NASA

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

NEKADAŠNJA velika dance zvijezda Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, danas živi daleko od očiju javnosti, a u jednom od rijetkih javnih nastupa progovorio je o svojoj kolegici i prijateljici Kasandri i o tome čime se bavi danas.

Nekad popularni glazbenik prisjetio se devedesetih i dana najveće slave, u kojima je vrijeme često provodio s nedavno preminulom pjevačicom Kasandrom.

"Putovali smo cijelom Europom, bilo je tu svakakvih događaja, ali ti njeni nastupi su sigurno, od nas troje, recimo Banfićka, Kasandra i ja, koji smo u to vrijeme krenuli nekim novim smjerom, koji nije postojao, gdje smo stvarno prolazili i te užarene linije gdje je bio rat na svoju odgovornost i imali smo želju da pjevamo nešto što je ličilo na neku svjetsku glazbu, da nešto promijenimo", rekao je za RTL Direkt.

Kazao je kako su mu Kasandrini nastupi uvijek bili zanimljivi, a njezin odnos prema publici je bio specifičan.

"Imala je osobinu da ako ju je netko iz publike nešto provocirao, ona je znala zaustaviti koncert i očitati lekciju tom nestašnom koji se pravio važan. Taj bi ušutio i izašao. Po tome je bila stvarno specifična", dodao je Galijašević.

Danas je uspješan poduzetnik

Otkad se povukao sa scene, ne bavi se glazbom, a njegov život danas je vezan za radionicu. Senad danas izrađuje opremu, kamere koje kupuje NASA, a jedna od njegovih kamera je bila i u seriji Igra prijestolja, za što kaže da mu je još uvijek nestvarno.

"Krenuo sam iz nekog inata. Tu mora biti neka magija, tu mora postojati neka sugestivnost i moraš vjerovati u to i malo po malo je došlo do stvarno velikih projekata. Momentalno se snima sedam-osam holivudskih filmova, dva u Africi, u Njemačkoj, gdje koriste moju rasvjetu", rekao je.

Ispričao je i da je Chuck Norris jednom razbio njegovu opremu.

"Ja sam čak i dobio te panele nazad, snimao je u Ljubljani neku reklamu gdje je udario nogom i tako da su moji paneli dobili po sebi, razbili su se, ali su još uvijek radili", ispričao je.

Premda više ne nastupa, kaže kako nikad ne treba reći nikad.

"Ja sam imao koncert prije 10-ak godina gdje su me zamolili u Saloonu da nastupim. 500 ljudi je ostalo vani, transparenti, prekrasno priznanje, ali nisam se dugo zavaravao. To je bila ta noć i ja sam se vratio u svoj novi svijet", zaključio je Galijašević.

Pročitajte više