Sergej Trifunović novinarku nazvao kurvom i objavio njen broj mobitela

Foto: Instagram/Twitter

GLUMAC Sergej Trifunović je novinarku koja ga je zamolila za komentar nazvao kurvom i objavio njen broj mobitela na Twitteru. 

Prvo - tko tvrdi da si ti uopće novinar? Samo ti. Ali, i ja sam astronaut. Što se tiče moje komparacije vas i kurvi-izvinjavam se kurvama", napisao je. 

Kasnije je obavijestio pratitelje da je obrisao objavu s njenim brojem i još jednom ponovio uvredu. 

"I obrisah tvit s njenim brojem. Jer to je jedino tražila. To što je smatram kurvom, nije je bogznakako uznemirilo. Više je da svet ne zna. Jer mi smo ipak malograđanska sredina, zar ne?", napisao je on. 

Na njegove je riječi reagiralo Udruženje novinara Srbije koje ga je pozvalo da se ispriča novinarki Srpskog telegrafa Ivani Žigić, a i mnogi korisnici Twittera su mu dali do znanja što misle o takvom potezu.  

"Da nije žalosno, bilo bi smiješno, Seržo je gnjida od čovjeka kakva se dvaput ne rađa.", "Sergej je sve ono najgore što postoji o čovjeku", "Droga mu je potpuno spržila mozak". "Zašto vrijeđate žene? Zašto ako se želite baviti politikom? Ne ide to, omrznut će vas narod i tu je kraj. Džaba glumačka karijera", "Kad muškarac ženu smatra kurvom to govori o muškarcu", "Nije uvreda kad vidiš tko te proziva kurvom, Sergej je neuračunljiv", pisali su oni. 

Pročitajte više