Sergej Trifunović opet kažnjen u Splitu. Zbog psa dobio još jednu kaznu od 200 eura

Foto: Instagram

SRPSKI glumac Sergej Trifunović ponovno je novčano kažnjen. Nakon što je jučer na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu kažnjen s 500 eura zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika, poslije ponoći dobio je još jednu kaznu. 

Trifunović je nakon ponoći izveo svog njemačkog ovčara u šetnju. Policija i komunalno redarstvo zatekli su kako njegov njemački ovčar slobodno šeta Bosanskom ulicom, u samom centru grada, bez povodca i brnjice. Izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura, piše Dalmatinski portal.

>> Sergej Trifunović priveden u Splitu. Držao psa bez nadzora pa vrijeđao policiju

Podsjetimo, jučer je policija stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara, nakon čega su glumca, prema pisanju Dalmatinskog portala, uhitili zbog vrijeđanja policije. 

"Nikad više neću doći u Split"

Glumac se oglasio nakon privođenja u Splitu. 

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je Sergej sinoć na Instagramu.

>> "Luđakinja me prijavila. Ivoševiću, vidi li se?": Trifunović izletio sa suda u Splitu

"Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo", dodao je Sergej.

Pročitajte više