Sergej Trifunović zbog djevojke dobio batina u kafiću?

SERGEJ TRIFUNOVIĆ je prema pisanju srpskog Pressa bio umiješan u tučnjavu u jednom kafiću u Novom Sadu. Glumac se navodno upucavao djevojci vlasnika kafića, što je njega prilično razljutio. Prema priči jednog izvora, Trifunović je te večeri bio pod utjecajem alkohola kad je došao u kafić čiji je vlasnik Nemanja Pavlov, pobjednik prvo natjecanja "Survivor" u Srbiji, a djevojka zbog koje je izbila tuča je bivša manekenka Dunja.

"Glumac je najprije bančio u kafiću Kućerda na lakat, zatim u Lazinom salašu i na kraju se pijan pojavio u Nemanjinom lokalu, gdje mu je za oko zapela Dunja. Sergeja, koji joj se napadno udvarao, Dunja je nekoliko puta odgurnula pokušavajući mu objasniti da je zauzeta i da se već dugo zabavlja s vlasnikom lokala Nemanjom. Pavlov je Trifunovića bacio na pod i šutirao! Sergej se uvijao na podu od boli i pokušao rukama zaštititi glavu. Tuča je završila kad su Nemanju prijatelji odvukli na drugi kraj lokala, a Sergeja izbacili. Policiju nitko nije pozvao", ispričao je izvor srpskom Pressu.

Sergej pak tvrdi kako se cijeli događaj nije odigrao tako. "Nevin sam, svega mi. Samo sam razdvajao ljude koji su se potukli, znate već kako je kad se u kavani `pokoškaju` pijane glave", rekao je Pressu. Glumac se i nama javio kratkom porukom u kojoj o incidentu kaže: "Desilo se to, da ste vi iz medija majstori, da svađu u kojoj sam ja bio svjedok, a ne sudionik, proglasite tučom". Na pitanje o tome da nam malo detaljnije ispriča što se sve dogodilo te večeri u kafiću, Sergej kaže: "Radije zaista ne bih trošio svoje vrijeme na to".

Pročitajte više