Jamie Lynn Spears plakala u emisiji zbog Britney: "Uvijek sam je voljela, ona to zna"

Screenshot: YouTube

JAMIE LYNN SPEARS dala je intervju za američku televizijsku kuću ABC i progovorila o svom odnosu sa sestrom, pjevačicom Britney Spears. Tijekom intervjua Jamie je rekla da nije bila dio konzervativnog skrbništva.

"Postojala je zabluda. Kada je skrbništvo uspostavljeno, imala sam 17 godina, trebala sam dobiti bebu. Nisam shvaćala što se događa niti sam na to bila usredotočena. Jednako malo shvaćam to sada kao što sam shvaćala i tada. Nisam ja nadgledala fondove ili nešto slično, a ako je i postojala ta percepcija, to je bio nesporazum, ali ni u kojem slučaju nisam poduzela nikakve korake da budem dio toga", rekla je Jamie.

Kaže da je uvijek pomagala sestri da prouči sve načine na koje se može izvući iz očeva skrbništva. Dodala je da je čak i razgovarala s Britneyjinim odvjetničkim timom i da neizmjerno voli svoju sestru. Kada je voditeljica pitala što se dogodilo s ljubavi među sestrama, Jamie je zaplakala.

"Uvijek sam je samo voljela i podupirala i radila ono što je za nju najbolje. I ona to zna. Zbog toga ne znam zašto smo sada u ovom položaju", rekla je Jamie, s kojom se Britney ne prati čak ni na društvenim mrežama. 

Pročitajte više