Sestra Marijane Seifert ušla u Zadrugu: "Moja obitelj i ja smo saznali 99% istine"

Screenshot: YouTube

MAJA Kovačević, sestra Marijane Seifert koja je u travnju nestala u Zagrebu, ušla je u srbijanski reality show Zadruga. Maju su na Pink televiziji pred ulazak pitali i za nestanak sestre, kao i zašto u teškim životnim trenucima ulazi u realty program.

"Zadrugu sam ugovorila prije te tragedije i ljudima mora biti jasno da se sve dogodilo u međuvremenu. Večeras je moj ulazak i ne bih htjela fokusirati se i o tome pričati, za sve postoji svoje vrijeme.

Mi smo kao obitelj dali sve od sebe i saznali smo 99,9% toga. Kada budem bila spremna to ispričati, podijelit ću to s javnošću. Dobila sam sliku što se dogodilo i nekako pokušavam to prihvatiti. Saznali smo sve što je bilo'', rekla je.

"Ljudi ne shvaćaju da život ide dalje. Ne smijem odustati od sebe", zaključila je.

Marijana nestala u travnju

Podsjećamo, Marijana je nestala u noći s 26. na 27. travnja ove godine nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici, u kojem je živjela sa svojim suprugom Karlom Seifertom. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije na Mostu mladosti pronađeni su njezini dokumenti i mobitel. Na mostu nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živjela s Karlom i sinom.

 

Pročitajte više