Seth Rogen tvrdi: Ovaj film jedan je od najgorih svih vremena. Razočarao sam se

Foto: EPA

GLUMAC Seth Rogen tvrdi da je originalni Super Mario Bros film iz 1993. "jedan od najgorih filmova ikada snimljenih."

Inače, Rogen glumi u novoj kinematografskoj adaptaciji video igre, The Super Mario Bros. Movie, dajući glas jednom od najomiljenijih likova franšize, Donkey Kongu.

Dugo iščekivano izdanje upravo je stiglo u kina, a u njemu Rogen glumi uz Chrisa Pratta i Charlieja Daya, koji igraju glavne likove, kao i Anyu Taylor-Joy, Jacka Blacka i Keegana-Michaela Keya.

 

No, iako se vjeruje da će novi film biti hit među obožavateljima, originalna verzija iz 1993., u kojoj su glumili velikan Hollywooda Bob Hoskins kao Mario i John Leguizamo kao Luigi, nije oduševila gledatelje.

Originalni film je dočekan s prilično oštrim kritikama. Ako, primjerice pogledate Rotten Tomatoes, tamo ima rezultat od samo 29 posto, dok na IMDb-u ima ocjenu 4.1.

“Kad sam imao 11 godina, pogledao sam originalni film Mario Bros. Bio sam tako uzbuđen, ali to je jedan od najgorih filmova ikada snimljenih. Razočarao sam se. Mislim da sam tada shvatio da filmovi mogu biti loši. To mi nikad nije palo na pamet do tog trenutka", rekao je Rogen.

Pročitajte više