Seth Rogen uočio detalj u "Sam u kući", ekipa se ne prestaje čuditi: "Stvarno?!"

Foto: Press

"SAM U KUĆI" izašao je prije 28 godina, no u omiljenom božićnom filmu ljudi još uvijek pronalaze nove detalje koji ih uspiju iznenaditi.

Na Božić je Seth Rogen otkrio nešto o filmu što je mnoge šokiralo. Naime, gangsterski film koji Kevin gleda nije stvaran, već lažni filmić napravljen samo za potrebe filma "Sam u kući".

"Cijelo sam djetinjstvo mislio da je starinski film koji Kevin gleda u 'Sam u kući' ('Angels With Filthy Souls') zapravo bio stari film", napisao je Rogen. S tom "novom" spoznajom mnogi su se teško suočili, a svoje čuđenje izrazili su Elijah Wood, Frankie Muniz i Nick Kroll, između ostalih.

U filmu Macaulay Culkin gleda gangsterski film i koristi zvukove iz njega kako bi se zezao s dostavljačem pizze, ali i kasnije kako bi zaustavio Marva i Harryja, no sigurni smo da ionako radnju znate napamet.

"Angels With Filthy Souls" napravljen je ekskluzivno za "Sam u kući", isto kao što je i "Angels With Filthy Souls 2" napravljen samo za nastavak filma, "Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku". U njemu Kevin McAllister koristi citate gangstera Johnnyja iz lažnog filma kako bi prestrašio osoblje u hotelu.

Scene iz "Anđela prljavih duša" snimljene su u jednom danu. Mnogi vjeruju da je lažni film inspiriran stvarnim gangsterskim filmom iz 1938. godine "Anđeli prljavih lica" (Angels With Dirty Faces), u kojem glavne uloge igraju James Cagney i Humphrey Bogart.

A tu je i ova teorija o Kevinu.

Pročitajte više