Seve nakon nastupa objavila video iz hotela, pažnju privukla fotkom na maski mobitela

Foto: Instagram

Severina je na Instagramu objavila kratku snimku iz hotela u kojem je odsjela između koncerata u Münchenu i Zürichu. Snimila se u velikom ogledalu, a posebnu pažnju privukla je njezina maskica na mobitelu. 

Pjevačica ima maskicu na kojoj se nalazi njena fotografija sa sinom Aleksandrom. 

Podsjećamo, sud je Severini sredinom prošlog mjeseca vratio sina. Vrhovni sud je prethodno poništio presudu Županijskog suda u Splitu te vratio skrbništvo nad Severininim sinom njegovom ocu Milanu Popoviću, no ubrzo je došlo do preokreta u slučaju. 

Na sjednici je Županijski sud u Splitu ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

"Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije. Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola-pola.

Dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati. Ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtve sustava i institucija, 'moćne i nemoćne žene i ženice" rekla je Severina nakon nove presude za Index.

Severina se javno zahvalila

Severina se, nakon što joj je sud vratio sina, oglasila na Instagramu.

"Ja sam kao vi. Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom.

Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država - svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima.

Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dva tjedna, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na 'normalne', na 'bolesnike u društvu', koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini 'bolesnici našeg društva' su oni koji 'drugačije' javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…", poručila je tada.

Pročitajte više