Seve: Ovo mi je najbolji koncert u životu!

NAKON subotnjeg Severininog koncerta, dojmovi su se slegli, a ona je svoje impresije nakon spektakla sažela u rečenicu: "Ovo mi je najbolji koncert u životu".  Njezin suradnik na posljednjem albumu "Zdravo Marijo", Goran Bregović, također je zadovoljan nastupom.

Ni organizator koncerta Raka Marić ne krije zadovoljstvo te najavljuje Severinine nastupe do kraja godine po gradovima bivše Jugoslavije, a zadovoljstvo je još veće kad zna da je prodano 17.000 ulaznica, što je jedan od rekorda "Arene" do sada, javljaju tamošnji mediji.

"Vjerujem u vas! Vjerujem da ćemo se ponovno vidjeti!"

Severina ni sama nije bila svjesna koliko dobro je odradila posao te je u jednom trenutku na koncertu u nevjerici sjela na stolicu i zaplakala. Tijekom koncerta presvukla se devet puta, ugostila petero gostiju i najavila vjenčanje na kojem će joj Bregović biti kum. Od beogradske publike oprostila se sa pjesmom "Virujen u te"  i poručila publici: "Vjerujem u vas! Vjerujem da ćemo se ponovno vidjeti!" te tim riječima završila koncert o kojem se pričalo tjednima.

Poslije koncerta uspješna ekipa otišla je u noćni život. Severina se, u jednom poznatom beogradskom restoranu,zabavljala u društvu zaručnika Slavka Šainovića i Nataše Bekvalac, koja se pojavila u društvu supruga. Severina je, izgleda, osvojila beogradsku publiku, a kako će teći osvajanje ostatka Balkana, nećemo vam propustiti prenijeti.

Pročitajte više