Seve pjevala na drag showu u Zagrebu: "Ovo pokazuje da postoji drugačija Hrvatska"

Foto: Screenshot Instagram

Severina je nastupila kao gost iznenađenja na drag partyju održanom u zagrebačkom klubu Boogaloo. Kad se pjevačica pojavila na pozornici, publika ju je pozdravila vriskom i gromoglasnim pjesmom. Nastup je počela pjesmom Brad Pitt. 

"Osim što si najveća hrvatska zvijezda, najveći si čovjek. Svi to prepoznaju, svi to osjete. I zato te svi vole. Hvala ti što se uvijek boriš za prava manjima", napisao je na Instagram storyju jedan Severinin obožavatelj. 

Pjevačica se u jednom trenutku obratila publici.

"Samo prava država priznaje sve manjine. I da su veliki, kao što nisu, to bi priznavali. Svaki put kad izađem na binu imam tremu, ali mi je žao što vi morate osjećati tremu svaki put kad izađete među ljude", rekla je Severina. "Ovo je party za ljude i za one koji se tako osjećaju. Ovo pokazuje da postoji drugačije Hrvatska", dodala je i dobila glasan pljesak publike.

Ovaj drag queer spektakl umjetničkog queer kolektiva House of Flamingo održan je u Zagrebu nakon tri godine. Na pozornici su se pojavile drag kraljice Colinda Evangelista, Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.