Severina dočekala pravoslavnu Novu godinu u društvu Aleksandra Milića

SEVERINA je nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou" dočekala pravoslavnu Novu godinu. Naime, pjevačica je nakon završetka emisije koja je te večeri uživo emitirana na Pink televiziji otišla kod Aleksandra Milića Milija, poznatog srpskog skladatelja. Vesela ekipa u Milijevom domu je večerala, a nakon toga se zabavljala do sitnih sati.

Razgovori poslovne prirode i dobro raspoloženje

Raspoloženje je navodno bilo sjajno, a većina razgovora koji su se vodili te večeri bili su poslovne prirode. Ne sumnjamo da je jedna od Sevkinih novogodišnjih odluka bila i učvršćivanje  statusa velike balkanske zvijezde. U njezinoj glazbenoj budućnosti veliku ulogu mogao bi odigrati upravo Milić koji je Severinu ugostio na svom prvom albumu pod nazivom "Miligram", na kojem je pjevačica zapjevala svoj novi hit, pjesmu "Lola", koju je te večeri i zapjevala u "Amidži šou".

Deset godina pisma istih obožavatelja

Osim što je još jednom pokazala kako kreće prema još lakšim melodijama, Seve je u emisiji otkrila i poneke zanimljivosti vezane uz svoj život. Tako je između ostalog otkrila da već deset godina prima pisma od dva ista obožavatelja. Osim toga, otkrila je i da će njezine zaruke sigurno završiti brakom, jer je Slavko pametan i voli ju najviše na svijetu.

Prestao bojkot na Pink TV-u

Gostovanjem lijepe Severina u ovoj emisiji, okončan je bojkot kojem je bila izložena u posljednje vrijeme. Naime, Pink TV bojkotirao je Severinu šest mjeseci. Nije se pojavljivala u emisijama niti su emitirani njezini spotovi. Sve se dogodilo kad je Sevkin menadžment htio novac u zamjenu za prijenos njezinog koncerta, na što Pink nije pristao. Oni su naime ponudili njezin beogradski koncert prenositi besplatno.

Pročitajte više